طراحی سایت معماری از آن حیث که هنر معماری و مهندسی عمران از جمله مباحث مهم دنیای امروز به شمار میآیند، اهمیت ویژهای یافته است. سایت های معماری معروف در دنیا، به اهمیت این موضوع، پیش از دیگران پی بردهاند. موضوع ساختمانسازی و ساخت سرپناه زندگی انسان، در تمام ادوار حیات بشر، مهمترین دغدغه او بوده است. در طول پیدایش و توسعه بشر، پیشرفت دانش و علم انسان باعث ساخته شدن سازههای بزرگتر و پیچیدهتر شده است. به همین منظور شرکتهای معماری و عمرانی بسیاری در سرتاسر دنیا به فعالیت در این زمینه مشغول شدهاند. معماری در تلفیق ظریفی از هنر و مهندسی، به یکی از مشاغل پردرآمد در تمام جهان تبدیل شده است. سازمانهای دولتی و خصوصی بسیاری در این راستا فعالاند و همگی به دنبال جلب نظر مشتریان هستند. طراحی سایت معماری یکی از راههای کمهزینه و آسان برای اینگونه شرکتهاست.
طراحی سایت معماری و هدایت دقیق و نظارت همهجانبه بر آن، امری مهم در راستای بهبود و توسعه دانش معماری میباشد. سایت های معماری معروف به خوبی از این واقعیت آگاه شده و خود را با آن وفق دادهاند. ساخت سایت و طراحی سایت معماری میتواند تا حد زیادی در رشد شرکتهای معماری، مهندسان معمار، مجریان طرحهای ساختمانی و تولیدکنندگان و فروشندگان مصالح و تاسیسات کمک نماید. این اتفاق نیز پدیدهای دشوار و چون هفت خوان رستم نیست! اکنون در کنار استفاده از دانش برنامهنویسان و طراحان وب، دیگر به راحتی میتوان با سایت ساز آنلاین و در عرض چند دقیقه نیز به ساخت سایت خود بپردازید. تصور کنید؛ طراحی سایت معماری بدون آگاهی از یک خط کد برنامهنویسی!
اهمیت تائید هویت در فضای وب
راه و روش زندگی امروز عوض شده است. دیگر با داشتن یک مدرک دانشگاهی و تعدادی رزومه کاری، نمیتوان به راحتی مردم را متقاعد کرد. دسترسی همگانی مردم به اینترنت سبب شده است تا همواره به دنبال رد پایی از دایره ارتباطی خود در فضای وب باشند. یکی از دلایل روی آوردن شرکتها، سازمانها و اشخاص حقیقی و حقوقی به ساخت سایت و صرف هزینه های ایجاد وب سایت، همین اتفاق است. برخی متخصصان و صاحبنظران علوم کامپیوتری بر این عقیدهاند که عدم حضور در دنیای مجازی، به منزله عدم حضور در دنیای واقعیست. این دیدگاه تا حدودی درست است؛ چرا که اولین واکنش افراد در برخورد با اسامی و اتفاقات جدید، انجام جستوجویی سریع در گوگل میباشد. طراحی سایت معماری و ارائه نمونهکارها، پروژههای صورت گرفته و هزینهها و ...، میتواند سند خوبی برای احراز هویت کسبوکار و دانش افراد در فضای مجازی باشد.
طراحی سایت معماری و هدف آن
شرکتها و آزادکاران (فریلنسرها) فعال در هنر و صنعت معماری، با هدف ارائه توانمندیها، اشتراکگذاری نمونهکارها و سهیم شدن تجربیات خود در انجام پروژهها، اقدام به طراحی سایت معماری مینمایند. ساخت سایت چه با صرف هزینههای زیاد جهت طراحی و چه با صرف هزینه کم و استفاده از سایت ساز میتواند گزینه خوبی برای تبلیغ و شناساندن دانش و مهارت معماران باشد. همچنین که اگر آرشیتکتی بتواند همزمان با کار حرفهای خود، اقدام به وبلاگنویسی و نشر محتوای تخصصی خود کند، قطعاً گوی رقابت را از رقیبان خود ربوده است. به هر حال طراحی سایت معماری نیز استانداردهایی را دارد که لازم است آنها را رعایت کرد. در مرحله اول و همانند هر وبسایت دیگری، لازم است که قوانین سئو، استفاده از محتوای تخصصی و غیرکپی، بهینهسازی سایت و برنامهنویسی دقیق رعایت شوند. در مرحله بعد نیز همچون سایت های معماری معروف به معرفی بنیادیترین شاخصههای فعالیت خود بپردازید.
مهمترین ویژگی که هر وبسایت ارائهکننده خدمات باید داشته باشد، ایجاد محیطی حرفهای برای معرفی خود، مهارتها و خدمات است. یک شرکت معماری یا آرشیتکت نیز جز با پروژههایی که در دست انجام دارد یا آنهایی که پیشتر انجام داده است، شناخته نمیشود. معرفی پروژههای انجام شده یا در حال انجام، مهمترین بخشی است که به هنگام طراحی سایت معماری باید بدان توجه شود. این بخش برای فروشندگان محصولات ساختمانی و معماری میتواند آگاهسازی درباره محصولات جدید و ابزارآلات تازه باشد. در هر حال، راهی مطمئن، حرفهای و سریع برای هرچه بیشتر شناساندن خود به عنوان یک معمار، طراحی سایت معماری و فعالیت محتوایی حرفهای در آن است. بیشتر شرکتهای عمرانی و معماری و سایت های معماری معروف در تلاش برای رسیدن به این سه هدف میباشند: نمایش محصولات، پروژهها و خدمات شرکت، انجام بازاریابی و تبلیغات تحت وب، افزایش میزان فروش محصولات و به دست گرفتن پروژههای جدیدتر.
طراحی سایت معماری مناسب چه مشاغلی است؟
صنعت ساختمان، هنر معماری و مهندسی عمران، طیف گستردهای از مشاغل و کسبوکارها را شامل میشود. این مشاغل، ارتباطی نزدیک با هم دارند و فعالیت هر کدام، مکمل فعالیت سایر اجزاست. مهندسان عمران و معماری، نقشهبرداران، کارخانهجات تولید و توزیع تجهیزات و مصالح ساختمان، متخصصان تاسیسات و ...، همگی در سایه صنعت ساختمانسازی و عمران فعالیت دارند. مشخص است که بین تمامی این مشاغل، ارتباط تنگاتنگ و نزدیکی وجود دارد. طراحی سایت معماری میتواند برای تمامی اینان مفید واقع شود. با الهام از سایت های معماری معروف که در ادامه معرفی میشوند، خواهیم توانست درک بهتری از نحوه فعالیت در فضای مجازی دریافت کنیم.
نمونههای موفق سایت های معماری معروف
برخی از شرکتهای معماری و آرشیتکتهای معروف جهان، درصد عمدهای از میزان موفقیت کاری خود را مدیون فعالیت در فضای مجازی هستند. شکی نیست که استفاده از پتانسیلهای موجود در فضای وب، برای هر کسی میتواند مثمر ثمر باشد. کمتر مواردی چون این وجود دارند که اثربخشی آنها به اثبات رسیده باشد. نمونههای موفقی از سایت معماری در جهان هستند که علاوه بر انتقال پیام درست و مناسب، توانستهاند از سرعت بالایی نیز برخوردار باشند. طبیعیست که هرچه تمایزات بیشتری ایجاد شود، فاصله با رقبا نیز افزایش مییابد.
- John Pawson: وب سایت این شخص، از موفقترین نمونههای حرفهای سایت معماری است که نمونهکارهای بسیاری از طراحی مینیمالیستی در آن به چشم میخورد. جان پاوسون، معمار معروف بریتانیایی و زاده ۱۹۴۹ میباشد. یکی از وجوه تمایز کارهای وی، توجه به سادگی و فضای سفید در طراحی میباشد.
- Olson Kundig: با دیدن نمونهکارهای موجود در این سایت، هوش از کلهتان خواهد رفت. دستهبندیهای مشخص و دقیق، نمایش پروژهها در چیدمان خاص، به معرض نمایش گذاشتن اجزاء کارها و ...، از ویژگیهای بارز این سایت میباشد.
- Gluckplus: امکان جستوجوی آزاد و راحت در بین کارها، ویژگی یکی دیگر از این سایتهاست. پخش ویدئویهای آموزشی و تعاملی، امکان بزرگ و کوچک کردن و تغییر چیدمان عکسها نیز از دیگر امکانات این سایت معماری میباشد.
نظرات کاربران
امتیاز کل
در حال حاضر نظری ثبت نشده است
ثبت نظر
امتیاز شما