مهم نیست که مالک چه کسبوکاری هستید و یا اینکه چه مدت است که به حرفه خود مشغولید، در عصر ما، یعنی عصر تکنولوژی، دیده شدن مهم است. راههای متفاوتی برای دیده شدن پیشروی یک کسبوکار قرار دارد، اما شاید مهمترین آن را باید "حضور در فضای مجازی" دانست. شبکههای اجتماعی، وبلاگها و سایتها همگی میتوانند تبلیغات خوب و مفیدی برای شرکت شما باشند، اما از نقش وب سایت شرکتی نباید غافل شد. طراحی وب سایت شرکتی میتواند ویترینی مجازی برای شما باشد تا به وسیله آن، توانمندیها، خدمات و محصولات خود را به نمایش بگذارید.
پیش از شروع طراحی وب سایت شرکتی نیاز است تا سوالات مهمی را پاسخ دهید. برای نمونه، هدفتان از طراحی این سایت چیست؟ امکانات سایت شرکتی شامل چه مواردی میشود؟ نوع وبسایت چیست؟ آیا قرار است در سایت خود چیزی را بفروشید؟ طراحی وب سایت شرکتی خود را چگونه میخواهید انجام دهید و ...
مجموعه پاسخهای شما به سوالات بالا، تعیینکنندهی راهبرد سایت شماست. اما آنچیزی که در بین غالب وبسایتهای شرکتی مرسوم است را در اینجا برای شما گردهم آوردهایم.
با کدینگ طراحی وب سایت شرکتی انجام دهیم یا با سایت ساز؟
کدنویسی یکی از راههای ساخت سایت است. نیاز به تسلط به مفاهیم کدینگ (کدنویسی)، ارتباط سایت با دیتابیس، طراحی واکنش گرا و هزاران دالانی (!) که پیش روی برنامهنویسان است، تنها بخشی از مصائب طراحی وب سایت شرکتی به وسیله کدینگ است!
در مقابل این روش، استفاده از سایت ساز آنلاین جهت طراحی سایت بسیار فراگیر است. استفاده از سایت ساز آنلاین این اجازه را میدهد تا بدون درگیر شدن با جزئیات فنی و تکنیکی طراحی سایت، تنها با نصب قالبها و افزونههای مورد نیاز، امر طراحی به بهترین شکل انجام شود. به بیان دیگر، در روش استفاده از سایت سازها، شما همانند ایجاد یک وبلاگ، تنها با جنبه ظاهری و بصری سایت درگیر هستید و به دلیل همین سادگی، طراحی وب سایت شرکتی به وسیله سایت سازها بسیار رایج است.
یکی دیگر از مزایای استفاده از سایت سازها در ازای کدینگ، تمرکز بر مشتریمداری است. زمانیکه شما درگیر حل باگهای منزجرکننده (!) دیتابیس خود نباشید، میتوانید بر بخشهای بصری سایت تمرکز کنید و یا مشغول محتوا سازی در وب سایت خود شوید.
مزایای طراحی وب سایت شرکتی
همانطور که پیشتر گفته شد، طراحی سایت شرکتی برای معرفی شما به مشتریانتان بسیار ضروری است. با طراحی سایت شرکتی شما میتوانید دایره فعالیت خود را از شهر به استان، کشور و یا حتی دنیا گسترش دهید. همچنین، خدمات شما به صورت شبانهروز در دسترس کاربران و مشتریانتان قرار دارد و بدینترتیب، سهم عمدهای از بازار مرتبط خود را کسب میکنید. همچنین، در صورت استفاده از سایت سازهای آنلاین، امکان ایجاد تغییر در سایت توسط خود شما نیز وجود دارد و این کار نیاز به دانش و یا تکنیک خاصی ندارد.
امکانات سایت شرکتی شامل چه مواردی است؟
یک سایت شرکتی مناسب باید بتواند نیازهای هر دو طرف مشتری و مالک وب سایت را برطرف کند. آیندهنگری در طراحی وب سایت شرکتی اصلی بسیار مهم است. تصور کنید که شما سایتی را برای شرکت خود طراحی کردهاید و قصد دارید در آن به معرفی محصولات خود بپردازید. پس از سالها تلاش و زحمتی که برای سایتتان خرج کردهاید و ترافیک و بازدید سایت خود را به حد مطلوبی رساندهاید، حال قصد دارید تا سایت شرکتی خود را از سایت معرفی خدمات، به سایت فروشگاهی تبدیل کنید. اگر در زمان راهاندازی سایت به این موضوع فکر نکرده باشید، متاسفانه تمامی زحمات شما هدر رفته و باید تغییرات اساسی در قسمت Back-End سایت انجام شود و یا به طور کامل سایت دیگری را طراحی کنید.
یک سایت شرکتی موفق، حاصل بکارگیری درست امکانات زیرساختی و بصری در کنار یکدیگر است. چینش درست و هماهنگی اجزای سایت در کنار برنامهریزی آینده میتواند منجر به طراحی سایتی با سرعت بارگذاری بالا، قابلیت توسعه و در کل، سایت حرفهای شود. در زمان طراحی سایت شرکتی آن چیزی که به عنوان امکانات سایت شرکتی نیاز است تا در نظر داشته باشید، به شرح زیر است:
طراحی واکنشگرا و ریسپانسیو
مهم نیست کاربر با چه دستگاهی (موبایل، تبلت، کامپیوتر شخصی) به سایت شما وصل میشود، مهم این است که سایت شما باید در بهترین شکل ممکن باشد و در هر صفحه نمایشی بهترین عملکرد خود را ارائه دهد. دقت کنید که در جدیدترین عملکرد گوگل، وب سایت هایی که ریسپانسیو نیستند، عملا نادیده گرفته میشوند!
شلخته نباشید!
هیچکس دوست ندارد عمر خود را در سایتی که به جمعهبازارها شباهت دارد، تلف کند! ساختاریافته بودن سایت بدینمعناست که منوها و صفحات با ارتباط منطقی طراحی میشوند و هر کاربر مراجعه کننده به وب سایت، بدون هیچ مشکلی میتواند به قسمتهایی که از آن نیاز دارد، دست پیدا کند.
صفحه تماس، اعتماد مشتری به شماست!
این مورد یکی از ضروریترین امکانات سایت شرکتی است. طراحی صفحه تماس، این اعتماد را در مشتریان و مراجعه کنندگان سایت شما ایجاد میکند که طرف مقابل را میشناسند و در صورت بروز مشکل، امکان دریافت پشتیبانی نیز وجود دارد. در این قسمت، شما میتوانید شماره تماس محل کار، آدرس شبکههای اجتماعی، آدرس دفتر شرکت و ... را قرار دهید.
خوب دیده شو، خوب پول دربیار!
رنگها معجزه میکنند! شاید این جمله را درباره نقاشی شنیده باشید. در طراحی سایت اما، علاوه بر رنگها، فونتها، اشکال، چینش، میزان روشنایی، ترکیب رنگ و هر چیزی که فکرش را هم نمیکنید معجزه میکند! در طراحی وب سایت شرکتی شما باید سایت خود را در شان کسبوکارتان دیزاین کنید. تمرکز بر رنگهای مختلف و گرم، ایجاد هارمونی در قسمتهای مختلف سایت، توجه به استفاده از فونت مناسب در قسمتهای مختلف وبسایت میتواند در دیدهشدن سایت شما بسیار تاثیرگذار باشد.
مالتی مدیا، عنصر جدایی ناپذیر
بدون شک در سایت شما تعدادی عکس و فیلم و صوت بارگزاری خواهد شد. ایجاد امکان پخش فایلهای مالتیمدیا به صورت مستقیم از خود سایت میتواند بر محبوبیت سایت تاثیرگذار باشد.
بهینه سازی موتورهای جستجو
هر چقدر هم که تلاش کنید، مهم این است که موتورهای جستجو شما را به کاربران نمایش بدهند. رعایت استانداردهای سئو (داخلی) یکی از اساسیترین پایههای طراحی سایت شرکتی است.
سایت شرکتی آنلاین، کلید موفقیت آفلاین!
طراحی وب سایت شرکتی برای کسبوکارها امری ضروری است. رعایت نکات گفتهشده در بالا میتواند به موفقیت بیشتر این کار کمک کند. فراموش نکنید، امکانات سایت شرکتی شما میتواند مشتریان بیشتری را برای شما جذب کرده و در نهایت، فروش و درآمد شما را افزایش دهد.
نظرات کاربران
امتیاز کل
در حال حاضر نظری ثبت نشده است
ثبت نظر
امتیاز شما