هزینه های ایجاد وب سایت دغدغهای است که هر کسب و کاری قبل از انجام هر نوع اقدامی باید به آن فکر میکند؛ اما به راستی باید برای طراحی وب سایت زیاد هزینه کرد؟
درنظر داشته باشید که 75 درصد مشتریان، اعتبار یک کسب و کار را از ظاهر وب سایتش قضاوت میکنند. پس، هزینه کردن برای یک وب سایت خوب و جامع، از جمله هزینههایی است که به نفع یک سازمان است. اما مشکل اینجاست که هزینه های ایجاد وب سایت باید چقدر باشند و برای این منظور چه بودجهای را درنظر بگیریم؟
در این مقاله، قصد دارید در مورد هزینه های ایجاد وب سایت به صورت مستقیم و صادقانه با شما صحبت کنیم.
برآورد هزینه های طراحی سایت
هزینه خرید دامنه
اولین موردی که باید در هزینه های ایجاد وب سایت لحاظ کنید، خرید یک دامنه است که میتواند پسوندهای مختلفی داشته باشد. دامنه در حقیقت، هویت سایت شماست و بهتر است خاص و در عین حال معنادار باشد.
انواع پسوندهای رایج برای خرید دامنه
- com (تجاری یا Commercial)
- net (شبکه یا Network)
- org (سازمانی یا Organization)
- gov (دولت یا Government)
- biz (شغلی-تجاری یا Business)
- edu (آموزش یا Education)
- ir (ایران)
- و ...
اعتبار دامنهها معمولا به صورت یک ساله هستند، اما بهتر است بدانید که موتور جستجوی گوگل، برای دامنههایی که برای مدت 3 یا 5 سال تمدید شدهاند، اعتبار ویژهای قائل است!
قیمت دامنه از 10 هزار تومان به بالا متغیر است. ارزانترین تعرفهها مربوط به دامنه ir میباشد.
هزینه خرید هاست یا فضای میزبانی وب و پهنای باند
هاست، فضایی است که برای میزبانی وب سایت شما درنظر گرفته میشود و پهنای باند، حجمی است که برای انتقال اطلاعات در وب سایت خود و ارتباط با کاربر به آن نیاز دارید.
در هنگام خرید دامنه، این امکان وجود دارد که هاست و پهنای باند موردنیازش را خریداری کنید. توصیه میشود در انتخاب هاست دقت کنید و به هیچ عنوان، هاست اشتراکی نخرید! به این علت که در هاست اشتراکی، اتفاقاتی که برای یک وب سایت رخ میدهد، برای سایر وب سایت هایی که با آن، مشترکا از یک هاست استفاده میکنند، پیش بیاید؛ مانند هک شدن. همچنین، در هاست اشتراکی، اگر یک وب سایت، ترافیک بالایی داشته باشد، سرعت مابقی سایتها را کند میکند.
خرید هاست نیز به صورت سالانه یا ماهانه است و قابل تمدید میباشد. به این ترتیب، خرید هاست و دامنه را در برآورد هزینه های ایجاد وب سایت در الویت قرار دهید.
در اینجا، نیاز است که نکتهای مهم را متذکر شویم که اگر از یک سایت ساز آنلاین برای ساخت سایت خود استفاده کنید، نیازی به پرداخت هزینه برای هاست یا دامنه نیست! البته برخی از سایت سازها مانند سایت ساز آنلاین رایو، یک دامنه رایگان با پسوند ir در اختیار مشترکین خود قرار میدهد و این میتواند مزیت قابل توجهی باشد.
هزینه طراح وب سایت (طراح UI و UX)
خوشبختانه شرکتهای طراحی سایت در ایران به شکل گستردهای در حال فعالیت هستند؛ تنها، به این علت که نیاز کسب و کارها برای داشتن یک وب سایت خوب را میدانند. هر یک از این شرکتها به شکلی مخصوص به خود فعالیت دارند و قادرند وب سایت ها را در سه سطح ارزان، متوسط و گرانقیمت طراحی کنند. اما به یاد داشته باشید که در انتخاب شرکت طراح وب سایت، محتاطانه عمل کنید؛ به این علت که در بهترین حالت باید بر حسب نیاز شما وب سایتی ساخته شود و به همان نسبت از شما هزینه دریافت گردد.
پیشنهاد میکنیم در میان شرکتهای طراحی سایت، ابتدا جستجو کنید؛ آنهایی که رزومه قوی و قابل قبولی دارند را انتخاب کرده و نیاز خود را با ایشان در میان بگذارید. بدین ترتیب، هر شرکت، روند فعالیتی که میتواند طبق نیاز شما انجام دهد را با شما در میان خواهد گذاشت و قیمت مشخصی را به عنوان هزینه های ایجاد وب سایت اعلام مینماید. پس از مقایسه بین قیمتها و خدمات هر شرکت، میتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید؛ در این حالت، ضریب خطا و احتمال انتخاب یک شرکت نادرست را کم خواهید کرد. حتی میتوانید از ایشان بخواهید که ترندهای طراحی سایت در سال 2019 را در وب سایت شما رعایت کنند و از رنگ های سازمانی شما برای ساخت سایت استفاده کنند. زیرا یک طراحی UI حرفهای، به روانشناسی رنگ در طراحی وب سایت مسلط است و میتواند به بهترین شکل به شما کمک کند.
اگر نیاز به دانش برنامه نویسی برای طراحی سایت باشد، ممکن است هزینه های ایجاد سایت از 2 تا 50 میلیون (حتی بیشتر) متغیر گردد؛ این هزینه برای فروشگاه سایت ممکن است رقمهای بالاتری باشد. اما شرکتهایی هستند که کار طراحی سایت یا فروشگاه آنلاین را بر پایه نرم افزارهای آنلاینی مانند وردپرس، جوملا یا ووکامرس انجام میدهند. بر حسب نوع قالبی که استفاده میکنند (قالب های رایگان یا پولی)، این نوع از طراحی وب سایت نیز دارای هزینه های متغییری است (از 500 تا چندین میلیون).
اگر قصد دارید کمترین هزینه را برای طراح یک وب سایت پرداخت کنید، پیشنهاد میشود از حرفه ای ترین سایت ساز آنلاین در بازار وب سایت ایران استفاده کنید که با برند تجاری "رایو" در حال فعالیت است. افرادی که نمیخواهند خود را درگیر استفاده از وردپرس یا نرم افزارهای خارجی کنند یا اطلاعات موردنظرشان را به یک طراح سایت منتقل کنند و در نهایت، نتیجهکار با دلخواهشان متفاوت باشد، میتوانند از سایت ساز به عنوان محیطی ایدهآل با کاربری آسان بهرهمند شوند.
با اطلاع از هزینههای سایت ساز رایو، شاید بهتر بتوانید از عهده برآورد هزینه های طراحی سایت برآیید.
هزینههای تولید محتوا
قبل از هر گونه فعالیتی در زمینه سئو یا بهینه سازی وب سایت، باید این نکته را درنظر داشته باشید که کلمات کلیدی کسب و کار خود را بشناسید. به همین منظور نیاز است تا با کمک شرکت های دیجیتال مارکتینگ، کلمات یا عباراتی که در حیطه فعالیت شما، قابل رقابت هستند را پیدا کنید.
در بهترین حالت، توصیه میشود تا وب سایتی که به تازگی طراحی کردهاید را به دست متخصصین سئو بسپارید تا به لحاظ فنی یا کدنویسی آن را بررسی نمایند و اگر ایرادی در کدها وجود داشت که فعالیت سایت شما را در موتورهای جستجو با اختلال مواجه میکرد، آن را رفع کنند.
پس از طی مراحل فوق، از روند ورود به فضاهای اینترنتی مطلع خواهید بود و با آگاهی کامل از جایگاه فعلی کسب و کارتان در موتورهای جستجو، گام برخواهید داشت.
در مراحل بعدی، نیازمند تولید محتوا برای وب سایت خود هستید که بهتر است آن را به کارشناسان سئو و محتوا (کانتنت) واگذار کنید. این کارشناسان قادر خواهند بود استراتژی مشخصی برای رسیدن به رتبه های بالا در گوگل، بدست آوردن نرخ کلیک قابل قبول و در کل، دیده شدن در موتورهای جستجو تدوین و آن را اجرا نمایند.
همچنین، میتوانید در کنار داشتن یک وب سایت از حضور در شبکه های اجتماعی نیز بهرهمند شوید؛ البته این موضوع کاملا به زمینه فعالیت شما دارد؛ زیرا هر کسب و کاری در شبکه های اجتماعی موفق نخواهد بود مگر آنکه از این شبکه ها برای برندسازی استفاده کنند.
با درنظر گرفتن موارد فوق، برآورد هزینه های طراحی سایت به صورت حدودی امکان پذیر میباشد، البته به یاد داشته باشید که کیفیت هر یک از خدمات نیز در برآورد هزینه های طراحی سایت تاثیر بسزایی دارد.
نظرات کاربران
امتیاز کل
در حال حاضر نظری ثبت نشده است
ثبت نظر
امتیاز شما