بهترین سایت سازهای فروشگاهی در جهان

برای درک اهمیت و کارایی سایت ساز فروشگاهی بهتر است از موقعیتی صحبت کنیم که برای صاحبان کسب وکار، موقعیت آشنا و ملموسی محسوب می‌شود. در دنیای امروز، بهترین و خلاصه‌ترین راه معرفی یک فروشگاه اینترنتی (یا فروشگاه آفلاینی که تصمیم دارد، در فضای آنلاین هم حضور داشته باشد) داشتن یک وب‌سایت است که در آن هم اطلاعات لازم را در مورد محصولاتتان در اختیار دیگران بگذارید و هم اینکه یکی از ورودی‌های مهم مشتریانتان باشد.

پس از اینکه کاملا متقاعد شدید که نیاز به ساخت سایت کاملا ضروری است، یکی از راه‌هایی که پیش‌رو دارید، جست‌و‌جو برای یک طراح سایت حرفه‌ای است. تصور کنید سرمایه‌ی مشخصی برای راه اندازی یک کسب و کار در نظر گرفته‌اید و متوجه می‌شوید باید بخش قابل توجهی از آن را به طراحی یک فروشگاه اینترنتی اختصاص دهید. در این فرآیند شما باید ویژگی‌های سایتی که نیاز دارید، زمانی که برای تحویل گرفتن وب سایت در نظر گرفته‌اید، بودجه‌ای که به عنوان هزینه های ایجاد وب سایت در اختیار دارید و بسیاری موارد دیگر را به تیم یا فرد طراح وب‌سایت اعلام کنید. این پروسه حتی در صورت انجام تمام امور در زمان مقرر و با کیفیت و بودجه‌ی مورد توافق، باز هم فرآیندی است زمان‌بر، انرژی‌بر و نسبتاً پرهزینه؛ خصوصاً زمانی که بدانید گزینه‌ای به نام سایت ساز فروشگاهی وجود دارد که تمام این روند را تسهیل می‌کند!

سایت ساز فروشگاهی چیست؟

به طور ساده و خلاصه، فروشگاه ساز آنلاین ابزاری است که به شما این توانایی را می‌دهد تا بدون داشتن دانش برنامه نویسی و طراحی سایت، بتوانید یک فروشگاه اینترنتی برای خودتان طراحی و آن را اداره کنید. استفاده از این ابزار چالش‌های متعددی را در مسیر راه اندازی کسب و کار آنلاین از سر راهتان برمی‌دارد. از جمله اینکه لازم نیست نگران بدقولی طراح وب‌سایتتان باشید، چون کنترل همه چیز در دستان خودتان است.

این نکته را هم در نظر داشته باشید که وقتی شما از طراح، سایت فروشگاهی را تحویل می‌گیرید، در ابتدای مسیر یادگیری هستید تا بتوانید محصولاتتان را (به هر تعداد) با قیمت و ویژگی‌هایشان بر روی سایت آپلود کنید. اما وقتی با بهترین سایت سازهای فروشگاهی از ابتدای کار همه چیز تحت نظر خودتان انجام می‌شود، لازم نیست نگران یادگیری کار با وب‌سایت و نحوه‌ی بارگذاری محصولاتتان باشید؛ چرا که مراحل کار ساده‌تر از آنچه که پیش‌بینی می‌کردید، توسط خودتان انجام خواهد شد و در صورت داشتن سوال یا نیاز به کمک، تیم پشتیبانی سازمانی که از خدمات سایت ساز فروشگاهی آن استفاده می‌کنید، به کمکتان می‌آیند.

چطور بهترین سایت ساز فروشگاهی را پیدا کنیم؟

در حال حاضر، سایت سازهای قدرتمند و مختلفی با امکانات متنوع، خدمات کارآمدی به کسب و کارهای اینترنتی ارائه می‌کنند که در این مطلب با تعدادی از آن‌ها و ویژگی‌هایشان آشنا می‌شویم.

1. ووکامرس Woo commerce

اگر بخواهیم کاربردی‌ترین و رایج‌ترین ابزار سایت ساز را معرفی کنیم، "وردپرس" گزینه‌ای قابل پیش‌بینی است که سال‌هاست کاربران ایرانی نیز از امکانات متنوع آن برای فارسی زبانان استفاده می‌کنند. ووکامرس افزونه‌ای در بستر سیستم مدیریت محتوای وردپرس است که به شما این امکان را می‌دهد تا یک فروشگاه اینترنتی حرفه‌ای و متنوع طراحی کنید؛

اما چه ویژگی‌هایی باعث شده است Woo commerce تا این اندازه مورد استقبال کاربران قرار بگیرد که تا امروز بیش از 400 هزار فروشگاه آنلاین را تحت پشتیبانی خود داشته باشد؟

  • در ووکامرس می‌توانید هرچیزی را بفروشید. از دوره‌های غیرحضوری آموزش نواختن ساز گرفته تا محصولات فیزیکی مانند انواع خوراکی یا هنرهای دستی.
  • چون Woo commerce به طور پیشفرض، مبلغ مالیاتی که ممکن است بخواهید به قیمت محصول اضافه کنید را درنظر گرفته و در موقعیت مناسب آن را به مبلغ محصول می‌افزاید، قیمت گذاری محصولات در ووکامرس آسانتر از برخی فروشگاه سازهای دیگر است.
  • سازگاری و دردسترس بودن درگاه‌های پرداخت ایرانی در ووکامرس
  • کاملا رایگان و متن باز بودن ووکامرس

و بسیاری ویژگی‌های دیگر که در مطالبی مفصل‌تر به آن‌ها خواهیم پرداخت.

2. پرستاشاپ Prestashop

اگر فکر می‌کنید پروژه‌های دانشجویی اهمیت زیادی ندارند و قرار نیست در جایی غیر از دانشگاه به کارتان بیایند، جالب است بدانید استارت پروژه‌ی پرستاشاپ از یک پروژه‌ی دانشجویی زده شد که به فاصله‌ی کمی از زمان فعالیت، پشتیبانی از 13 زبان مختلف را به سیستم خود اضافه کرد و تا امروز به مرحله‌ای رسیده است که تخمین زده می‌شود کاربرانی با 60 زبان مختلف در بیش از 250000 فروشگاه آنلاین از پرستاشاپ استفاده می‌کنند. کدام ویژگی‌های پرستاشاپ باعث شده‌اند پرستاشاپ، بهترین سایت ساز فروشگاهی و جزو پرطرفدارترین‌ها باشد؟

  • اگر تعداد محصولات فروشگاهتان عدد مشخصی ندارد و هرروز ممکن است بیشتر شود، پرستاشاپ امکان بارگذاری بی‌نهایت محصول را به شما می‌دهد.
  • به دلیل open source بودن، قالب‌ها و ماژول‌های کاربردی و زیادی هم به صورت رسمی و هم توسط دیگر توسعه دهندگان برای پرستاشاپ طراحی شده است که می‌توانید آن‌ها را نصب کنید و به کار بگیرید.
  • امکان مقایسه‌ی دو یا چند محصول پیش از خرید
  • پنل مدیریتی قدرتمندی خواهید داشت که آمار کامل محصولات/خدمات و مشتری‌ها و همچنین آمار روزانه، هفتگی، ماهانه و سالیانه سایت و موتورهای جستجو را می‌توانید در آن مشاهده کنید.

3. ویکس Wix

مجموعه‌ای از خدمات رایگان و قالب‌های زیبا و کارآمد با گرافیک عالی، ویکس را به یکی از پرطرفدارترین سایت سازها تبدیل کرده است. سایت ساز آنلاین ویکس هم مثل بسیاری از سایت سازهای دیگر خدمات فریمیوم – پریمیوم ارائه می‌دهد. قالب رایگان و هاست رایگان را می‌توانید از ویکس دریافت کنید؛ اما برای سطح حرفه‌ای‌تر مانند داشتن پنل فروشگاهی باید هزینه پرداخت کنید که البته می‌توان گفت نسبت به کیفیت سرویسی که دریافت می‌کنید، Wix قیمت معقولی دارد.

  • پنل مدیریت موجودی کالا
  • وضعیت مالیاتی سفارشات و حساب‌ها
  • ویجت‌های محاسبه‌ی هزینه ارسال کالا
  • امکان دریافت بازدید ارگانیک (از طریق سئو)
  • امکان استفاده از گوگل آنالیتیکس و به‌کارگیری آنالیزهای کاربردی
  • بدون کاربرد برای کاربران ایرانی

یکی از نکات جالب در رابطه با سایت ساز ویکس، استفاده آن‌ها از سلبریتی‌ها در تبلیغات است. ممکن است برایتان پیش آمده باشد در یوتیوب پیش از پخش ویدیو، تبلیغات ویدیویی Wix با حضور جیسون استتهام (Jason Statham) را ببینید؛ توجه این کمپانی به استفاده از اینلفوئنسر مارکتینگ جالب و قابل تحسین است.

اما نکته قابل توجه برای کاربران ایرانی، این است که این فروشگاه ساز آنلاین، زبان فارسی را پشتیانی نمی‌کند، استفاده از درگاه بانکی برای ایران مقدور نیست و از همه مهمتر اینکه به سبب تحریم‌هایی که در حال حاضر کشور ایران با آنها روبروست، سایت ساز و فروشگاه ساز آنلاین ویکس، اکانت بسیاری از ایرانیان را حذف نمود و بسیاری دیگر را در فرآیند احراز هویت قرار داد و فقط در صورتیکه خارج از ایران سکونت داشتند، اکانت ایشان را بازگردانی می‌کرد!

4. اسکوئر اسپیس Squarespace

یک شروع ساده با بهترین سایت ساز فروشگاهی ...! این شاید بهترین توصیف، از نوع سرویسی باشد که اسکوئر اسپیس ارائه می‌دهد. نکته‌ی مهم درباره‌ی این سایت ساز فروشگاهی این است که به طور خاص برای استفاده در جهت تجارت الکترونیک طراحی نشده است. به عنوان مثال، راه‌های پرداخت به سه درگاه استریپ، پی پال، اپل پی محدود می‌شود. البته اگر بخواهید از نسخه‌ای که در آن اجازه استفاده از درگاه‌های پرداخت را دارید، استفاده کنید، موظفید ۲ تا ۳ درصد از مبلغ تراکنش ها را به Squarespace اختصاص دهید.

شاید در نگاه اول بدیهی باشد که کار با وردپرس با توجه به حجم انبوهی از پوسته‌ها و قالب‌های آماده‌ی رایگان و غیررایگان که برایش وجود دارد، دلپذیرتر خواهد بود؛ اما باید این را نیز در نظر بگیرید که همین پوسته‌های آماده، گاهی اوقات با سایت همخوانی ندارند و خیلی از اوقات هم دارای باگ یا اروری هستند که پیدا و برطرف کردن آن مشکل‌ساز می‌شود. به همین خاطر نمی‌توان با قطعیت گفت تنوع همیشه یک معیار مثبت ارزیابی می‌شود و ممکن است استفاده از اسکوئر اسپیس درمجموع آسودگی خاطر بیشتری برایتان به همراه داشته باشد.

دو عیب بزرگ مانع از آن است که ایرانیان بتوانند از این سایت ساز و فروشگاه ساز استفاده کنند: مورد اول اینکه از راست چین پشتیبانی نمی‌شود و مورد مهم‌تر اینکه استفاده از درگاه‌های بانکی برای ایران مقدور نیست.

5. سایت ساز و فروشگاه ساز آنلاین رایو

تا اینجا چند نمونه از بهترین سایت ساز فروشگاهی در کلاس جهان را بررسی کردیم، بد نیست به بهترین سایت ساز فروشگاهی تولید ایرانی که چندین زبان را پشتیبانی می‌کند، نیز بپردازیم. فروشگاه ساز آنلاین "رایو" از زمان آغاز فعالیتش تا به امروز سعی کرده است خدماتی متمایز نسبت به سایر سایت سازها ارائه دهد تا فراتر از رفع نیازهای اولیه‌ی صاحبان کسب و کارها حرکت کند و برای ساخت فروشگاه آنلاین امکاناتی شامل این موارد را به مشتریان ارائه دهد:

  • امکان ساخت سایت چند زبانه (فارسی، انگلیسی، آلمانی، عربی، فرانسوی)
  • این سایت ساز ایرانی، از تکنولوژی Cloud computing استفاده می‌کند که نه تنها سهولت مدیریت وب‌سایت در زمان بالا رفتن بازدیدها را به همراه دارد و سرعت را در حد مناسبی نگه می‌دارد، بلکه با بک‌آپ گیری، امنیت و اطمینان خاطر مدیر سایت را نیز تامین می‌کند.
  • هاست و پهنای باند نامحدود و رایگان
  • قابلیت اتصال وب‌سایت به شبکه‌های اجتماعی از جمله اینستاگرام و تلگرام تا به طور اتوماتیک با پست‌های جدید به روزرسانی شوند.
  • امکان درج کامنت و نظردهی
  • سرور مخصوص به ایمیل (Mail Server) و ساخت 5 ایمیل سازمانی
  • قابلیت تنظیمات سئوی داخلی
  • امکان تغییر فونت در سایت های انگلیسی و فارسی
  • به علاوه‌ی تمام قابلیت‌هایی که فروشگاه سازهای پیشرو و حرفه‌ای ارائه می‌دهند.

هدف رایو آسان سازی هرچه بیشتر کار با سایت ساز و فروشگاه ساز آنلاین برای کاربران بوده تا با امکاناتی نظیر اتصال به گوگل وبمستر و آنالیتیکس، بهینه سازی SEO فروشگاه‌ها و حتی کنترل بعضی قیمت‌های سایت از طریق Drag and drop که کار را برای کاربران مبتدی‌تر بسیار ساده می‌کند، افراد بیشتری بتوانند کسب و کار خود را از این طریق مدیریت کنند.

مشاهده منبع

9 مرداد 1398 - 13:37

برچسب ها

  • بهترین_فروشگاه_ساز_حرفه_ای
  • بهترین_سایت_ساز_ایرانی
  • کدام_فروشگاه_ساز_بهتر_است

نظرات کاربران

امتیاز کل

در حال حاضر نظری ثبت نشده است

ثبت نظر

امتیاز شما