نرم افزار سایت ساز به برنامهای گفته میشود که امکان ساخت سایت و ویرایش صفحات وب را برای افرادی که هیچ گونه دانش برنامه نویسی ندارند، فراهم نموده است.
انواع مختلف نرم افزار سایت ساز
نرم افزار سایت ساز آنلاین
طراحی سایت آنلاین و یا تحت وب با نرم افزارهایی قابل انجام است که توسط شرکت طراحی سایت معتبر برنامه نویسی شده و امکان طراحی سایت حرفه ای را برای عموم مردم فراهم نموده است.
شرکت طراحی سایت، محیط و زمینهای را در فضای اینترنت برای کاربران تهیه و برنامه نویسی مینماید تا هر کاربر، با استفاده از پنل ویرایشی خود اقدام به طراحی وب سایت مورد نظر نماید.
یکی از بهترین نمونههای سایت ساز فارسی در حال حاضر سایت ساز آنلاین رایو است. استفاده از نرم افزار سایت ساز آنلاین بسیار ساده و به دور از پیچیدگیهای فنی میباشد.
کاربران به راحتی پس از انتخاب قالب متناسب با کسب و کار خود میتوانند ابزارها و صفحات تشکیل دهنده وب سایت را جابهجا نموده و با توجه به سلیقه خود سایت موردنظرشان را بسازند.
این نوع از نرم افزارهای طراحی سایت، مانند رایو، امکان استفاده از فروشگاه آنلاین و برقراری ارتباط میان وب سایت و درگاه بانک را نیز به راحتی فراهم میآورند.
نرم افزار سایت ساز آفلاین (Offline)
در صورتی که دانش برنامه نویسی وب داشته باشید، میتوانید بدون هیچ گونه محدودیتی تنها با توجه به سلیقه و ایده های خلاقانه خود یا درخوسات مشتریانتان، اقدام به طراحی صفحات وب نمایید.
در طراحی سایت آفلاین شما محدود به قالب و پوسته خاصی نخواهید بود و کدنویسی صفحات وب، به شما آزادی عمل به خواهد داد. پس از اتمام مرحله کدنویسی میتوانید سایت خود را روی هاست و دامنه مورد نظر بارگذاری نمایید.
یکی از بزرگترین معایبی که میتوان در طراحی سایت آفلاین ذکر نمود، عدم وجود رابط کاربری آسان و نیاز به حضور برنامه نویس مسلط به مباحث فنی و کد نویسی وب است.
شباهت و تفاوتهای سایت ساز تحت وب و آفلاین
سایت ساز آنلاین
- امکان استفاده کاربران از نسخه بهروز رسانی شده نرم افزار
- امکان انتخاب قالبهای (Theme) متنوع و متناسب با کسب و کار مورد نظر
- امکان اتصال به شبکههای اجتماعی همانند توئیتر، فیسبوک، اینستاگرام و ...
- امکان استفاده آسان و ویرایش سریع صفحات
- محیط کاربرپسند و رابط کاربری آسان و امکان بهینه سازی موتورهای جستجو
در حال حاضر، سایت ساز های رایگانی نظیر جوملا (Joomla)، وردپرس (WordPress)، مامبو (Mambo) و … جهت طراحی حرفه ای سایت در اختیار کاربران سرتاسر دنیا قرار گرفته است؛ اما این نوع از سایت سازها از زبان فارسی به خوبی پشتیبانی نمیکنند؛
مگر آنکه از نسخههای پولی که با برنامهنویسی، جهت استفاده ایرانیان، آماده شده، استفاده کنید!
به عنوان مثال، امکان راست چین نمودن متون در نسخههای رایگان این سایت سازها وجود ندارد و این امر را به عنوان یکی از معایب این دسته از نرم افزارها میتوان نام برد.
سایت ساز آفلاین
شرکت های طراحی سایت معمولا یک یا چند نرم افزار سایت ساز آفلاین را در اختیار دارند. امکان کدنویسی با استفاده از زبانهای HTML، Flash و یا سایر زبانهای رایج طراحی وب، توسط شرکت طراحی سایت برای مشتریان وجود خواهد داشت. طراحی سایت آفلاین در بسیاری از موارد بدون نیاز به اینترنت انجام و به اتمام خواهد رسید.
مشتریان امکان ویرایش وب سایت خود را نداشته و در صورت نیاز به تغییر در صفحات وب میبایست از برنامه نویس خود کمک بگیرند. در حالت کلی نیز امنیت هر دو روش طراحی سایت، بسیار بالا بوده و قابلیت پشتیبانگیری (Backup) را خواهند داشت.
شرکت طراحی سایت ایرانی
همان طور که گفته شد جهت ساخت سایت به زبان فارسی بهتر است از سایت ساز فارسی استفاده شود تا تمامی نیازهای کاربر در نظر گرفته شود.
شرکت دانش بنیان فراداده با طراحی سایت ساز فارسی رایو امکان طراحی سایت را برای کاربران ایرانی فراهم نموده است. سایت ساز فارسی رایو هر روزه توسط تیم فنی این مجموعه، در حال به روز رسانی است و به صورت مداوم، منوها و امکانات بسیاری به آن اضافه میگردد.
نظرات کاربران
امتیاز کل
در حال حاضر نظری ثبت نشده است
ثبت نظر
امتیاز شما